Savoykål med vindruer og mandler
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Rist mandlerne på en tør pande i 5 min. for jævn varme.
Skær kålen i 5 cm. brede stykker og snit i 4 mm. Strimler.
Riv gulerødderne fint på råkostjernet.
Skær peberfrugterne i 5 cm. stykker og snit i 4 mm strimler.
Halver og udsten vindruerne,
Bland alt.
|
|
Opskriften er vist 20655 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg tror salaten ville virke mindre tør , hvis der var dobbelt så mange vindruer i ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne