Savoykål med kalkunfyld
Hovedingrediens : Kål - Savoykål Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunbrystet i ca. 1 x 2 cm. Skær grøntsagerne i ca. 1 x 2 cm. Svits lidt af forårsløgene med hvidløg og kalkun. Tilsæt hønsebouillon, tomatpure, salt og peber. Gulerødderne kommes i og simrer lidt. Tilsæt chili, champignon og ingefær og lad det simrer igen Tilsæt blegselleri og peberfrugt. Tilsæt piskefløde. Jævn med en meljævning, så den for en god cremet konsistens.
Fyld savojkålsblad med fyldet og bladene formes som en trekant. Sauter dem i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden i 5 min |
|
Opskriften er vist 16279 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne