Taziki - Tazikki

Taziki - Tazikki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :
Taziki - Tazikki, billede 4 Taziki - Tazikki, billede 1 Taziki - Tazikki, billede 2 Taziki - Tazikki, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 literyoghurt naturel
3 fedhvidløg - presset gennem hvidløgspresser
1 agurk
 olivenolie
1 spsk.tørret mynte
1 tsk.paprika
 salt
 peber
 
Opskrift:
Yoghurten hældes i et klæde og afdryppes 2-3 timer Agurken rives, drysses med salt og står i ca et kvarter Herefter skylles den og al væden vrides af Den nu faste yoghurt blandes med hvidløg, lidt olie, paprika, mynte, salt og peber og agurk Tazikien skal stå og trække et par timer i køleskabet før den serveres Serveres som tilbehør f.eks Dolmars, tyrkiske frikadeller eller græsk farsbrød





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tzatziki

karakterer:
Opskriften er vist 72602 gange,
og udskrevet 2225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-29 16:28:07
det er sygt lang tid det tager at lave taziki

  -   2007-06-09 11:19:29
jeg synes at en agurk er for lidt hvis man tager den græske yoghurt, så vil jeg bruge to. Pas også på mmed at salte agurken, så heller balnde yoghurt og kryderierne for sig. :)

  -   2005-01-01 01:01:01
den bedste t...... fås hos "kosta" i taverna Athen på Sonderburger Strasse i Flensborg- lige over for Aldi. Ikke noget steds i Grækenland har jeg fundet dens lige. Men opskriften vil han ikke af med. Selv putter jeg en smule origano i og ingen mynte. Yoghurten køber jeg i Aldi, hvor de har en græsk 10% yoghurt , som er lige til at bruge.