Stjerneskud 02
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
På det ristede franskbrød smøres dressingen, herpå lægges et salatblad, de to fiskefileter side om side. Herover en sammenrullet skive røget laks, pynt med masser af rejer, asparges og et par teskefulde caviar (rød og eller sort). Slut af med dild, citron og tomat.
Med et koldt glas hvidvin. Tips: Fiskefileterne flåes, den lyse side (undersiden af fisken) foldes og dampes i f.eks. en fiskegryde eller i bunden af en bøtte med lidt vand/hvidvin i mikroovnen til kodet er hvidt og fast. Den mørke side af fisken vendes først i mel, så i sammenpisket æg og til sidst i rasp, steges på en pande i smør 3-4 minutter på hver side, og lægges på fedtsugende papir. |
|
Opskriften er vist 140814 gange,
og udskrevet 4729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (77 stemmer) |
|
Kommentarer Tut Holm - 2020-08-05 14:06:02 Hvor er opskriften på dressingen henne. Laura - 2011-11-03 18:45:06 Lidt dårlig beskrivelse men ellers god :) Mig - 2009-04-27 12:20:56 fisken ser ikke specielt indbydende ud. men ellers er det en fin anretning, og der mangler måske en smule grønt foreksempel, nogle agurker og nogte frisk salat og noget. :) Conni - 2008-12-11 19:55:10 Hvor er opskriften på dressingen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne