Ragout af vinbjergsnegle
Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og halver skalotteløg (eller hak hvis store) og hak hvidløg.
Svits skalotteløg i lidt smør og tilsæt timian og hvidløg, små tern af gulerod og pastinak og vinbjergsnegle i en gryde. Tilsæt affedtet / skummet stegesky fra bradepanden (i alt 8 dl - suppler evt. op med mere rødvin). Lad det småkoge 15-20 min. jævn med lidt maizena udrørt i kold rødvin. Krydr med salt og peber og bland grofthakket persille i. Tilsæt evt. lidt koldt smør. |
|
Opskriften er vist 22010 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke T - 2019-12-13 07:00:10 Den opskrift giver overhovedet ikke mening??? elmo - 2014-01-25 16:08:09 Hvor kommer bradepanden med stegesky? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne