Ragout af vinbjergsnegle

Ragout af vinbjergsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Skaldyr - Vinbjergsnegle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ragout af vinbjergsnegle, billede 4 Ragout af vinbjergsnegle, billede 1 Ragout af vinbjergsnegle, billede 2 Ragout af vinbjergsnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk.smør
2 spsk.olivenolie
500 g.skalotteløg
150 g.gulerødder
150 g.pastinakker
8-10 fedhvidløg
3 kvistefrisk timian
250 g.vinbjergsnegle fra frost eller på dåse/glas (beregn ca. 6 til hver).
 
1 spsk.Maizena
2 spsk.rødvin
1 bdt.persille, gerne bredbladet
 
Opskrift:
Pil og halver skalotteløg (eller hak hvis store) og hak hvidløg.

Svits skalotteløg i lidt smør og tilsæt timian og hvidløg, små tern af gulerod og pastinak og vinbjergsnegle i en gryde.

Tilsæt affedtet / skummet stegesky fra bradepanden (i alt 8 dl - suppler evt. op med mere rødvin). Lad det småkoge 15-20 min.

jævn med lidt maizena udrørt i kold rødvin.
Krydr med salt og peber og bland grofthakket persille i. Tilsæt evt. lidt koldt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 22079 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-12-13 07:00:10
Den opskrift giver overhovedet ikke mening???

  -   2014-01-25 16:08:09
Hvor kommer bradepanden med stegesky?