Krydderboller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Vand og gær røres sammen.
Margarinen smuldres i melet.
Vand, sukker og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slåes ned og formes til store boller.
Efterhæver på pladen ca. 20 min.
Bages ca. 15 min. ved 200º.
Bollerne flækkes og ristes i ovn eller på brødrister lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 26066 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Winther - 2019-01-23 13:01:15 Gode hurtige billige og nemme at bage Kurt - 2010-12-27 07:49:16 Naturligvis skal der kardemmome i krydderboller! Til opskriftens melmængde vil en halv/ trekvart teske være passende Michelle - 2008-12-26 11:42:04 Meningen med krydderboller er da at der er krydderi i dem. Dette her er bare hvad man ville se om alm teboller. Skal der slet ikke noget som helst spice i dem? henriette - 2008-10-24 10:54:14 Jeg synes ikke det har meget med krydderboller at gører, de smager som aldmindelige boller... Mari - 2008-01-23 16:06:35 Mmm! De er Rigig gode! Prøv dem! Inger - 2007-07-31 15:21:59 Det er en rigtig lækker bolle michelle - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig gode som almindelige boller, hvis man så også lige pensler dem Lars - 2005-01-01 01:01:01 Brug rapsolie i stedet for margarine. Jeg bruger opskriften på nemme burgerboller i stedet denne opskrift, og undlader sesamfrø. Det giver gode krydderboller. Torp - 2005-01-01 01:01:01 Skal der ikke kryderier i ???F.eks. kardemomme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne