Kalvragout kogt med hvidvin og tomat
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Brun kødet i lidt oile og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det riste i to minutter; Kom hvidvin og laurbær ved og lad det simre i yderligere fem minutter; Tilsæt lidt vand og lad det simre i 30 minutter.
Kom resten af ingredienserne ved og lad det simre yderligere 30 minutter. Vend med frisk basilikum og server med kogte ris eller et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 16153 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Satankarl - 2011-06-28 06:29:05 2 flasker hvidvin!! Det lyder lidt voldsomt mon der ikke menes 1/2 flaske? jennifer - 2011-06-27 11:53:10 Skal der 2 flasker hvidvin i???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne