Kalvragout kogt med hvidvin og tomat

Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 4 Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 1 Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 2 Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kalvebov eller magert bryst skåret i tern
2 snittet løg
4 fedhvidløg
2 flasketør hvidvin
2 stk.laurbærblad
4 snittede gulerødder
12 modne tomater delt i kvarte
 frisk basilikum efter ønske
 lidt olivenoile til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet i lidt oile og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det riste i to minutter; Kom hvidvin og laurbær ved og lad det simre i yderligere fem minutter; Tilsæt lidt vand og lad det simre i 30 minutter.

Kom resten af ingredienserne ved og lad det simre yderligere 30 minutter. Vend med frisk basilikum og server med kogte ris eller et godt brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 16087 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-28 06:29:05
2 flasker hvidvin!! Det lyder lidt voldsomt mon der ikke menes 1/2 flaske?

  -   2011-06-27 11:53:10
Skal der 2 flasker hvidvin i????