Kalvehjertesaute med urter og karry
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte Indsendt : Red : |
|
|
Vend kalvehjertestrimlerne med 1 tsk karry og steg dem hurtigt på en pande eller i en wok med smør og olie. Tag kødet op.
Sauter de fintsnittede urter i det resterende fedtstof og tilsæt resten at karryen. Spæd med bouillon og fløde og lad det koge ind til saucekonsistens. Smag til med salt og peber og vend hjerterne i saucen. Lad det varme igennem uden at koge og server med ris, pasta eller kartofler.
|
|
Opskriften er vist 16601 gange,
og udskrevet 615 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne