Kalvekoteletter i gorgonsola
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter Indsendt : |
|
|
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Brun dem i smør på panden 3-4 minutter på hver side. Drys med salt og peber og lad dem hvile 5-10 minutter tildækket med staniol.
Gør grøntsagerne i stand. Kog pastaen efter forskriften på posen, og lad sukkerærter og gulerødder koge med i de sidste 3 minutter. Dryp af i en sigte. Kom gorgonzola, vand og limesaft i en gryde og pisk i det, til gorgonzolaen er smeltet. Vend pasta med grøntsager i saucen og varm det igennem. Anretning: Pasta med grøntsager fordeles på fire tallerkener og kalvekoteletterne lægges ovenpå. Pyntes med en skive limefrugt og brøndkarse. |
|
Opskriften er vist 12590 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne