Kalvekoteletter i gorgonsola

Kalvekoteletter i gorgonsola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 kalvekoteletter (uden ben)
25 g.smør
 salt
 peber
4 skiverlimefrugt
 brøndkarse
 
250 g.pasta (penne eller skruer)
200 g.sukkerærter, snittet
4 gulerødder i mindre stave
150 g.gorgonzola
5 spsk.vand
2 spsk.limesaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Brun dem i smør på panden 3-4 minutter på hver side. Drys med salt og peber og lad dem hvile 5-10 minutter tildækket med staniol.

Gør grøntsagerne i stand. Kog pastaen efter forskriften på posen, og lad sukkerærter og gulerødder koge med i de sidste 3 minutter. Dryp af i en sigte. Kom gorgonzola, vand og limesaft i en gryde og pisk i det, til gorgonzolaen er smeltet. Vend pasta med grøntsager i saucen og varm det igennem.

Anretning:
Pasta med grøntsager fordeles på fire tallerkener og kalvekoteletterne lægges ovenpå. Pyntes med en skive limefrugt og brøndkarse.





karakterer:
Opskriften er vist 12590 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu