Hvidkålsret
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : |
|
|
Snit hvidkålen. Smelt margarinen, svits karry deri. Brun flæskesmåkødet. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen champignoner og ris. Småkoger under låg i ca. 1 time. Tilsæt champignoner 10 min. efter 50 min. Inden servering røres de løskogte varme ris i.
Serveres varm med flûtes. |
|
Opskriften er vist 24310 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-29 17:15:25 ris eller katofler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne