Ungarsk gullasch med surkål
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Løgene snittes og snurres i smør uden at tage farve. Surkålen med lage tilsættes og snurrer fortsat ved svag varme.
I en anden gryde svitses karry et øjeblik, inden kødet der er skåret i tern brunes. Der spædes med bouillon og krydderierne tilsættes. Kødet koges under låg og ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time. De sidste 15 min. tilsættes kål, løg og de udskårne pølser. Maizena udrøres med fløden, og retten jævnes hermed. Retten serveres med kartoffelmos eller brød. Tips: Surkålen kan erstattes med hvidkål, men der må da tilsættes lidt vand og evt. lidt eddike. |
|
Opskriften er vist 14315 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne