Hurtig pølsepande

Hurtig pølsepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hurtig pølsepande, billede 4 Hurtig pølsepande, billede 1 Hurtig pølsepande, billede 2 Hurtig pølsepande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
500 gram Pølser
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 dl. Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 dl. Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1.5 spsk. Karry
   
Opskrift:
Først sættes risen over og koge.

Mens det koger skæres rød peberfrugt og løg i tern/strimler Pølserne skæres i skiver.

Put olie på en pande og brun løgene, pølseskiver og karry tilsættes og gives lidt varme.
Ris, ærter, majs og peberfrugt tilsættes. Det hele blandes godt.

Lad det stå ved svag varme til grønsagerne har fået nok.





karakterer:
Opskriften er vist 72495 gange,
og udskrevet 2689 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12154 (2893 kcal)
KJ pr. Pers. 3038 (723 kcal)
Vægt ialt 1931 gram
Vægt pr. Pers. 482 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 629 KJ (149 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 16.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-02 14:17:09
Rigtig lækker ret som ungerne guffede glædeligt i sig. Meget nem at justere efter behag og hvad køleskabet gemmer. Den skal vi helt klart have igen. Velbekommen!!

  -   2009-05-27 22:58:59
This was so yummy! I loved it! I added more curry then the recipe called for though as I like more spice/flavor to my dishes. It was really good!

  -   2009-01-17 08:52:41
Christina hvis det skal gå rigtig hurtig, så brug bare en frosen risblading.

  -   2007-02-21 12:11:22
Den smager rigtig godt! Men for at få den lidt mere stærk brænder jeg noget barbecue af sammen med karryen, og når det hele er tilsat pisker jeg med en gaffel i en kop noget letmælk & barbecuesauce samme og hælder det udover retten på panden. Det gør den mere stærk og krydret! Mængden af barbecueblandingen afhænger af hvor meget væde man ønsker, men en halv kop er nok!

  -   2005-01-01 01:01:01
Også kendt som risotto heromkring, men det smager godt og er hurtig at lave. Jeg skifter tit mellem almindelige ris, jasmin og basmati og bruger hellere paprika end karry