Flødebagt hvidkål

Flødebagt hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvidkål
30 g.smør eller margarine
1 fedknust hvidløg
2 tsk.paprika
 salt
 peber
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Snit kålen på langs og kog den knap mør i letsaltet vand. Lad kålen dryppe af i en sigte og pres yderligere væde af med bagsiden af en ske. Læg kålen i et ovnfast fad og krydr med paprika, salt og peber.

Brun fedtstoffet og krydr med hvidløg. Dryppes over kålen. Pisk fløden stiv og læg den oven på kålen. Sæt fadet i ovnen på grill, til toppen begynder at gyldne. Servér kålen nylavet til røget skinke eller til stegt kød.





karakterer:
Opskriften er vist 23387 gange,
og udskrevet 458 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder underligt men smager monster godt

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder godt nok skummelt...men jeg vil prøve alligevel