Flødebagt hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Snit kålen på langs og kog den knap mør i letsaltet vand. Lad kålen dryppe af i en sigte og pres yderligere væde af med bagsiden af en ske. Læg kålen i et ovnfast fad og krydr med paprika, salt og peber.
Brun fedtstoffet og krydr med hvidløg. Dryppes over kålen. Pisk fløden stiv og læg den oven på kålen. Sæt fadet i ovnen på grill, til toppen begynder at gyldne. Servér kålen nylavet til røget skinke eller til stegt kød. |
|
Opskriften er vist 23387 gange,
og udskrevet 458 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer lone - 2005-01-01 01:01:01 lyder underligt men smager monster godt julie - 2005-01-01 01:01:01 lyder godt nok skummelt...men jeg vil prøve alligevel |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne