Timiankål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
|
|
Kålen snittes fint.
Fedtet varmes i en gryde, og kål og timian kommes i og svitses under omrøring til kålen er gylden. 1/2 dl vand hældes ved, og kålen dampes under låg ved svag varme i ca. 1/2 time. Der smages til med salt og peber. < Hvidkålen spises med rugbrød og sennep til kød eller bacon. |
|
Opskriften er vist 13629 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne