Stuvet hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 895502 gange,
og udskrevet 25620 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (293 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-02-08 00:03:39 Det er første gang jeg laver stuvet hvidkål. Jeg må sige, at denne opskrift har været mega god til at guide mig igennem, og det er den bedste stuvede hvidkål jeg nogensinde har smagt. Det er ikke sidste gang jeg laver den, med denne opskrift. Alle ingredienser i det mængde man skulle anvende er brugt. Herfra får Alletiders kogebog denne kommentar og 2 x fem i karakter. Orla - 2023-03-03 07:05:06 Meget god middags ret.Ummm.Som er let at lave. anonym - 2022-01-22 20:13:18 Min første gang med stuvet hvidkål og det var såvellykke anonym - 2021-11-30 15:51:08 kan det nedfryses anonym - 2020-10-24 16:36:48 Plejer at koge kålen i en mild hønse fon bliver super lækkert E.H. - 2019-11-22 12:09:32 Efter kålen er kogt hakker jeg den i en skål så den ikke er så grov, jeg bruger også kogevandet fra kålen til sovsen det giver ekstra smag. anonym - 2015-03-08 21:09:46 Er jeg den eneste der spiser stuvede hvidkål drysset med et godt lag sort peber?? anonym - 2013-10-07 17:11:48 kan det fyses. Trine - 2011-11-06 19:31:05 Er jeg den eneste der kover hvidkålen i mælken? så bliver alle smags stofferne i sovsen. Sofie - 2009-03-16 19:54:12 smagte bare helt utrolig... Fik det her til aften og maven blev bare prop fuld... Morten - 2008-01-26 11:41:40 Meget fint:) Det er folk som dig der gør det lidt nemmere at være hjemmegående husfar :) Else - 2007-11-21 15:58:28 God opskrift. Hos os drysser vi med kanelsukker, og undlader muskatnød Jørgen - 2007-01-25 00:10:17 Stuvet hvidkål skal drysses med sukker og kanel. Smager fantastisk Soren - 2005-01-01 01:01:01 var en stor succes i USA.. Anja - 2005-01-01 01:01:01 Stuvet hvidkål smager også godt med medister |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne