Hvidkål med oksekød
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvidkål, agurk og løg snittes i fine stykker.
Oksekødet brunes uden fedtstof.
Når kødet er brunet skal alle grøntsager hældes over i gryden, og der skal
ca. ½ - 1 liter vand i. Retten små simre indtil kålene er møre.
|
|
Opskriften er vist 81689 gange,
og udskrevet 920 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi J - 2019-06-03 18:24:33 Dejlig ret Jydetampen - 2017-01-20 15:07:19 For at gøre retten lidt mere krydret, har jeg tilføjet:3 gulerødder,3 fede,2 spiseskeer karry, hmmmmm ;) anonym - 2016-07-27 18:16:35 mindre kål og vand og evt revet gulerod i Mor - 2010-02-18 01:41:26 Jeg har givet karakteren 8, fordi: Det er en meget let og billig ret, som mætter fantastisk godt og som smager rigtig godt! Jeg laver den også med karry og med et par revne gulerødder. Anne Mette - 2005-01-01 01:01:01 Er ok med karry, paprika, tabasco og okseboullion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne