Koteletter i folie

Koteletter i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Koteletter i folie, billede 4 Koteletter i folie, billede 1 Koteletter i folie, billede 2 Koteletter i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 glas Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 stk. Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Tænd ovnen og indstil på 200 grader.

Læg koteletterne på hvert deres stykke folie, og krydr med salt og peber. Fold folien op så de øvrige ingredienser kan lægges oven på koteletterne uden af flyde ud.

Rens porrerne og skær dem i skiver, og fordel dem ovenpå koteletterne sammen med champignons og flåede tomater, samt 1 spsk. ketchup på hver kotelet.

Luk folien omkring koteletterne og stil dem i et ildfast fad eller en bradepande og steg dem i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 40 minutter.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 139127 gange,
og udskrevet 5733 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10311 (2455 kcal)
KJ pr. Pers. 2577 (613 kcal)
Vægt ialt 2264 gram
Vægt pr. Pers. 566 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 455 KJ (108 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-27 20:15:21
virkelig kanon ret, som smager helt fantastisk og mætter hel vild og er sund

  -   2013-02-17 19:57:44
dejlig dejlig opskrift! brugte i princippet bare de grøntsager vi havde til overs i køleskabet fra ugen der gik.

  -   2011-06-13 02:13:15
Der er intet nævnt om bacon i opskriften - så mon ikke en eller 2 personer har læst deres tanke til en middagsret samtidig. Forøvrigt kan baconsliceses steges på bagepapir i ovnen, og afdrøppes på køkkenrulle - og så er der ikke meget fedt idet.

  -   2011-01-31 00:00:20
Til Bethoven Lav i stedet risotto - der er meget meget smag i, men tager omkring 20 minutter, og man skal hele tiden holde øje med det, og skiftevis blande hvidvin og boulion i. Men fantastisk og slet ikke tørt.

  -   2011-01-30 23:57:15
Prøv også med 3-4 fed hakket hvidløg, flåede tomater kan erstattes med en hel tomat skåret i skiver og lagt ovenpå på hver kotelet, der er hurtige og nemmere og smager fantastisk. Og der er masser af sky i "pakkerne)

  -   2010-08-13 10:52:05
Sigge - Der er heller ikke nævnt noget i opskriften om det skal være fedtfattig eller hvad? Hvad fed er der ved den. Koteletter behøver ikke være fede. Champignon, flåede tomater, porre, ketchup og krydderier feder ikke. Det med med bacon er jo kun et forslag. Det kan du jo bare undlade. Der er ikke engang fedtstof i.

  -   2008-12-03 15:08:50
Supper lækker ret puttede lidt hvidløg ved giver en supper dejlig smag og pruner kødet lidt først. kan varmt anbefales

  -   2008-07-01 19:02:39
Vil i ikke brune koteletterne først ???

  -   2008-02-26 22:24:32
Hvad laver ketchuppen i seriøs kogekunst ????

  -   2007-12-22 19:39:22
En rigtig god ret,nem at lave, jeg tilføjet også rød peber og gulerødder

  -   2007-02-23 13:26:19
Miggen: der står heller ikke der skal bacon i.. Det er en anden der har prøvet det også har sigge kommenteret det.. Så du er ikke helt blind... :-)

  -   2007-02-21 10:35:38
Jeg ville foretrække rød peber og et par skiver tomat istedet for flåede tomater.

  -   2007-02-19 14:07:44
Sorry sigge men HVOR står der at der skal bacon til?? Har jeg overset noget? :)

  -   2007-02-19 01:08:48
Ved godt at retten er fedtfattig, men synes det er tørt med ris til

  -   2007-02-19 01:05:20
Sigge spørger fordi den står som fedtfattig i "ugens opskrift"

  -   2005-01-01 01:01:01
hvem sagde den skulle være fedtrattig?

  -   2005-01-01 01:01:01
Bacon ??? er det fedtfattigt --- bestemt nej --- måske med kalkunbacon ?

  -   2005-01-01 01:01:01
En aldeles dejlig ret, og tilmed meget nem at "gå til", jeg har tilføjet en skive Bacon ovenpå Porren - dette giver et ekstra lift til retten

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god og let at laver