Ovnstegte koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider i olie og smør på en pande.
Koteletterne tages op og lægges i et ildfast fad.
Alle ingredienserne til gratineringen røres sammen og fordeles over koteletterne. Koteletterne gratineres midt i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min. Cherrytomaterne svitses 1 min. på panden og vendes med den nykogte spaghetti. Tilbehør: Flutes eller godt brød. |
|
Opskriften er vist 44030 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-04 10:30:28 rigtig dejlig ret - men spaghettien er dog lidt kedelig, hvis man ikke laver en eller anden form for sauce - evt. tomatsauce.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne