Ovnstegte koteletter

Ovnstegte koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Ovnstegte koteletter, billede 4 Ovnstegte koteletter, billede 1 Ovnstegte koteletter, billede 2 Ovnstegte koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 svinekoteletter uden ben
 Salt
 peber
0.5 spsk.olie
10 g.smør
 
 gratinering:
1.5 dl.smuldret hvedebrød
2 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket løg
8 grofthakkede soltørrede tomater i olie
1 æg
 
250 g.cherrytomater
300 g.spaghetti
 
Opskrift:
Koteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider i olie og smør på en pande. Koteletterne tages op og lægges i et ildfast fad.

Alle ingredienserne til gratineringen røres sammen og fordeles over koteletterne.

Koteletterne gratineres midt i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min.

Cherrytomaterne svitses 1 min. på panden og vendes med den nykogte spaghetti.

Tilbehør:
Flutes eller godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 43861 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-04 10:30:28
rigtig dejlig ret - men spaghettien er dog lidt kedelig, hvis man ikke laver en eller anden form for sauce - evt. tomatsauce..