Lækker fiskesymfoni i fint selskab
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Orangesauce:
Skær de 3 appelsiner i fileter med en skarp kniv og pres resten til saft. Kog appelsinstykker, bouillon og vin ned til ca. 2 dl. tilsæt smørret og kog det tykt. Fisk og skaldyr: Pil tigerrejerne og skær søtungen ud i 8 stykker. Mariner søtunge og skaldyr 3 timer i køleskab i lidt vin dildstilke salt og peber. Skær grøntsager ud i tynde strimler og læg dem i ildfast fad med fisk og skaldyr henover. Dæk med stanniol og varm dem i ovnen i 17 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Serveres på lune tallerkner med orangesaucen og masser af klippet dild og lunet brød. |
|
Opskriften er vist 89647 gange,
og udskrevet 1534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2017-11-18 15:49:59 Hvor kommer basilikum og appelsinsaft ind i opskriften? Gitte Jensen, Hvalsø - 2010-01-09 09:43:03 Jeg prøvede denne opskrift nytårsaften med stor succes. Folk var vilde med den og det passede med at den stod i ovnen under dronningens nytårstale. Helt perfekt. ja - 2008-12-28 22:51:03 Rigtig lækker, blød og rund i smagen. Appelsinen giver retten en frisk smag. rh. - 2008-03-23 12:21:05 pyntes med grillede kæmperejer eller jomfruhummer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne