Tyrkisk kabab
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Bland løgene med kødet og krydr med salt, peber og karry.
Pisk æggene sammen i en skål for sig og rør dem i kødfarsen. Bland kartoffelmassen i farsen. Tilsæt tilsidst ærter. Smør et ovnfast fad med olien. Fordel farsen jævnt i fadet og fordel tomaterne henover med en gaffel. Sættes ovnen i en times tid ved 220 grader. Serveres varmt. |
|
Opskriften er vist 28419 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (52 stemmer) |
|
Kommentarer EN - 2011-03-17 12:48:06 Det er overhovedet ik rigtigt no tyrkisk :) p.s. hvorfor ærter???? Natasja - 2011-03-17 12:43:22 Jeg er ved en opgave i skolen, er den her ret nem at lave ? Ayse - 2008-06-13 15:44:58 Hmmmm!! Mystisk.... men ikke spor tyrkisk Mia - 2005-01-01 01:01:01 er det rigtigt Pernille! Tyrkisk mad... Nå!! Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Tyrkisk mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne