Tyrkisk kabab

Tyrkisk kabab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kebab

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
500 gramhakket oksekød
2 stk.løg, hakkede
2 stk.æg
200 gramfriske kartofler, revet
100 gramfrosne ærter
1 ds.flåede tomater
1 tsk.karry
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland løgene med kødet og krydr med salt, peber og karry.

Pisk æggene sammen i en skål for sig og rør dem i kødfarsen.

Bland kartoffelmassen i farsen. Tilsæt tilsidst ærter.

Smør et ovnfast fad med olien. Fordel farsen jævnt i fadet og fordel tomaterne henover med en gaffel.

Sættes ovnen i en times tid ved 220 grader.

Serveres varmt.





karakterer:
Opskriften er vist 28419 gange,
og udskrevet 656 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-17 12:48:06
Det er overhovedet ik rigtigt no tyrkisk :) p.s. hvorfor ærter????

  -   2011-03-17 12:43:22
Jeg er ved en opgave i skolen, er den her ret nem at lave ?

  -   2008-06-13 15:44:58
Hmmmm!! Mystisk.... men ikke spor tyrkisk

  -   2005-01-01 01:01:01
er det rigtigt Pernille! Tyrkisk mad... Nå!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Tyrkisk mad