Russisk rødbedesuppe (Borsjtj)
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Sæt kød og ben over i vand og bring det langsomt i kog. Skum suppen.
Lød kødet simre, til der er halvmørt, ca. 1 time. Skære rødbederne i meget tynde strimler el. riv dem på den grove side af råkostjernet. Snit hvidkål og selleri fint. Svits grøntsagerne i smør, uden at de bliver brune. - Kom dem i gryden, tilsæt kryddernuket, hvidløg salt og peber. Lad suppen simre, til kødet er helt mørt, ca. 1 time mere. Fjern evt. kraftben og krydderbuketten. Tag kødet op og skær det i strimler el. tern. Læg det tilbage i gryden. Smag suppen til med salt, peber og evt. hvidløg. Serveres med Flutes el. brød, creme fraiche 18%, evt. marinerede hvidløg. |
|
Opskriften er vist 53638 gange,
og udskrevet 1302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2014-03-02 14:29:18 Brug en kraftig oksebouillon, hvis der ikke er kraft nok fra suppen hvor kødet har kogt ellers bliver suppen for sød. Rødbeder er søde i sig selv. Nem at lave, mætter godt. palmqvist2000 - 2010-11-26 03:59:23 Kunne ikke lige få fat på tværreb idag, brugte i stedet oksebryst, og det var også vellykket. Kom også kartofler i tern i! En rigtig god og kraftig rødbedesuppe! Mariane - 2007-10-26 17:09:27 vi undlader selleri, men kommer 1 ds. hakkede tomater i,1 gulerod, 1 løg og persille. Kartofler skåret i terninger, kommes i når suppen er ved at være færdig, så de ikke er helt kogt ud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne