Hamburgerryg i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Porren snittes fint, skylles og lægges i bunden af et ovnfast fad. Kom Hamburgerryggen over og krydr med en smule Peber, hæld bouillonen ved.
Dæk med tomatskiver og osteskiver, drys lidt paprika over. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter til grøntsagerne er møre. Servering: Det foreslås at retten serveres med dampede ærter og gulerødder. Det gøres således: Kog gulerødderne med lidt salt og 1 tsk. sukker, varm de dybfrosne ærter, anrettes på et fad, og der drysses lidt persille over. |
|
Opskriften er vist 164659 gange,
og udskrevet 2710 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Amalie - 2010-09-07 14:22:11 Den er ikke så god, som den gammeldages måde og lave den på. Så jeg har bestemt mig for at give den 4 stjerner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne