Hamburgerryg med ostesauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten optøs, afdryppes evt. og lægges i et smurt ovnfast fad. Hamburgerryggen skæres i tynde skiver og lægges lagvis på spinaten.
Smør og mel bages sammen i en gryde, og der spædes med mælken og fløden. Stuvningen smages til og koges igennem 5-10 minutter. Osten tilsættes, og saucen hældes over kødet. Et par smørklatter lægges over, og retten gratineres ved 200 grader ( Fahr.392) i ca 30 minutter, til overfladen er gylden. |
|
Opskriften er vist 19002 gange,
og udskrevet 374 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne