Hamburgerryg med ostesauce

Hamburgerryg med ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hamburgerryg
500 g.hel spinat
 
 sauce:
50 g.smør
50 g.mel
5 dl.mælk
2 dl.fløde
 salt
 peber
 lidtMuskatnød, friskrevet
50 g.revet ost
 
 
Opskrift:
Spinaten optøs, afdryppes evt. og lægges i et smurt ovnfast fad. Hamburgerryggen skæres i tynde skiver og lægges lagvis på spinaten.

Smør og mel bages sammen i en gryde, og der spædes med mælken og fløden. Stuvningen smages til og koges igennem 5-10 minutter. Osten tilsættes, og saucen hældes over kødet.

Et par smørklatter lægges over, og retten gratineres ved 200 grader ( Fahr.392) i ca 30 minutter, til overfladen er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 19002 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu