Oksekødssuppe med tværreb
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom kødet i en stor gryde, og tilsæt vand, så kødet lige er dækket.
Bringes i kog og skummes grundigt.
Tilsæt peberkorn, laurbærblade, persille, porretop og timian.
Lad det koge for svag varme i 2½ time.
Tag porretoppen op, og smid den ud. Rens grøntsagerne og skær dem i små stykker. Hvidkålen skal snittes groft. Tilsæt grøntsagerne og salt og kog videre 3/4 time, til grøntsagerne er møre. Tag kødet op, skum fedtet fra og smag til med salt og peber. Tag benene ud af kødet og skær det i skiver på den led som benene sad (på tværs af fibrene). Server suppen i dybe tallerkener og kødet ved siden af. Hertil serveres sennep og groft brød. |
|
Opskriften er vist 123620 gange,
og udskrevet 2573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Ib G. Ipsen - 2017-01-04 11:04:51 Hvad med at bruge Et Stor løg i tern og gulerødder i tern og selleriger i tern og pastinakker i tern og meleboller og kødboller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne