Oksekødssuppe med tværreb

Oksekødssuppe med tværreb, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Oksekødssuppe med tværreb, billede 4 Oksekødssuppe med tværreb, billede 1 Oksekødssuppe med tværreb, billede 2 Oksekødssuppe med tværreb, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.oksetværreb
1 l.vand
6 peberkorn
2 laurbærblade
1 kvisttimian
5 kvistepersille
3 gulerødder
4 porrer
3 løg
0.25 hvidkålshovede
250 g.kartofler
 salt
 peber
Opskrift:
Kom kødet i en stor gryde, og tilsæt vand, så kødet lige er dækket. Bringes i kog og skummes grundigt. Tilsæt peberkorn, laurbærblade, persille, porretop og timian. Lad det koge for svag varme i 2½ time.

Tag porretoppen op, og smid den ud. Rens grøntsagerne og skær dem i små stykker. Hvidkålen skal snittes groft. Tilsæt grøntsagerne og salt og kog videre 3/4 time, til grøntsagerne er møre.

Tag kødet op, skum fedtet fra og smag til med salt og peber. Tag benene ud af kødet og skær det i skiver på den led som benene sad (på tværs af fibrene).

Server suppen i dybe tallerkener og kødet ved siden af. Hertil serveres sennep og groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 123560 gange,
og udskrevet 2573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-04 11:04:51
Hvad med at bruge Et Stor løg i tern og gulerødder i tern og selleriger i tern og pastinakker i tern og meleboller og kødboller.