Kæmperejer med chili og persille

Kæmperejer med chili og persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Kæmperejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 stk.tigerrejer
1-2 stk.chili
5 dl.solsikkeolie
5 dl.olivenolie
1 bundtpersille
6 fedhvidløgs
1 citron
 
Opskrift:
Rejerne ordnes, og strengen fjernes. Tør rejerne af på et klæde. Olien blandes, og hvidløg tilsættes, når olien er varm.

Dernæst kommes rejerne i ca. 1 - 1 1/2 minut. De tages op og lægges i en skål. Persille vaskes og tørres. Chili renses og hakkes sammen med persille. Det skal derefter ned i olien i ca. 30 – 50 sek. Det tages op med en hulske og kommes over rejerne sammen med lidt olie, som sigtes over rejerne. Det krydres til sidst med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 25035 gange,
og udskrevet 473 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu