Hakket peberbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt hakket oksekød med salt og 2 spsk vand.
Form det til fire bøffer.
Knus grønne peberkorn og smør dem over bøfferne.
Steg dem i smør/margarine 2-3 minutter på hver side.
Tag dem af panden.
Hold dem varme.
Kog panden af med bouillon, dijonsennep, rødvin samt creme fraiche. Hæld skyen over bøfferne. Byd sprøde ovnkartofler, brøndkarse og bønner til |
|
Opskriften er vist 42029 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne