Kaffe-granita

Kaffe-granita, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Granite

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
185 g.sukker
 spsk.kakao
 l.stærk espressokaffe
 
Opskrift:
Kom sukker og kakao i en stor gryde, tilsæt gradvist 1½ dl vand, og rø det over svag varme, indtil sukkeret er opløst. Bring det i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 3 minutter. Tag det fra varmen, og rør det friske kaffe i. Hæld blandingen i en lav metalform eller -bakke, og lad den blive helt kold. Frys indtil den er delvist frossen. Rør den igennem med en gaffel for at fordele iskrystallerne. Frys videre indtil den er fast. Findél granitaen med en gaffel, og sæt den tilbage i fryseren i 1 time før den serveres. NB: Isen er meget hård når den er frosset, så den skal fryses i en lav form og røres igennem, når den er delvist frossen. Det er vanskeligt at røre den igennem, hvis den har været frosset i en dyb form.





karakterer:
Opskriften er vist 16919 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu