Kaffe-granita
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : |
|
|
Kom sukker og kakao i en stor gryde, tilsæt gradvist 1½ dl vand, og rø det over svag varme, indtil sukkeret er opløst. Bring det i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 3 minutter.
Tag det fra varmen, og rør det friske kaffe i. Hæld blandingen i en lav metalform eller -bakke, og lad den blive helt kold. Frys indtil den er delvist frossen. Rør den igennem med en gaffel for at fordele iskrystallerne. Frys videre indtil den er fast.
Findél granitaen med en gaffel, og sæt den tilbage i fryseren i 1 time før den serveres. NB: Isen er meget hård når den er frosset, så den skal fryses i en lav form og røres igennem, når den er delvist frossen. Det er vanskeligt at røre den igennem, hvis den har været frosset i en dyb form.
|
|
Opskriften er vist 16984 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne