Côte de boeuf med ragout af snegle
Hovedingrediens : Oksekød - Cote de Boeuf Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Oksefiletén krydres med salt og sort peber og brunes i olie på en varm pande således at kødet får en kraftig stegeskorpe.
Steger færdig i en 220 grader varm ovn i ca. 12 min. - hviler 15 min. før kødet skæres i skiver. Rødvinsauce: Rødvin og balsamico koges ind til ca. ½ dl. heri kommes kalvefonden og saucen koges ind til passende konsistens, smages til med salt og peber. Ragout af snegle, bagte hvidløg og persille: Hvidløgsfedene bages i lidt olivenolie i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Heri vendes snegle og persille, krydres med salt og peber. Bager 5 min. i ovn. Grøntsagssauté: Forårsløgene gøres istand og skæres på skrå i små stykker, gulerødderne renses og deles evt. på langs og sukkerærterne skylles. Grøntsagerne steges på en varm pande i olie til grøntsagerne er møre, krydres med salt og peber. Kartoffelpuré med trøffel: Kartoflerne koges møre i vand uden salt og dampes tørre. Pureres med håndmixer og kogende fløde tilsættes. Smages til med finthakket trøffel, trøffelolie, salt og peber. Kommes i sprøjtepose og anrettes herfra på tallerken. Anretning: På varme tallerkener anrettes skiver af Cote de boeuf med den varme ragout af snegle, bagte hvidløg og persille, sammen med grøntsagssauté og kartoffelpuré med trøffel. Retten omkranses med rødvinsauce. |
|
Opskriften er vist 15286 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne