Cote de boeuf med karsesauce
Hovedingrediens : Oksekød - Cote de Boeuf Indsendt : |
|
|
Bøfferne krympes på tør pande, krydres med salt og peber og steger 1-2 min på hver side i fedtstoffet.
Bøfferne tages af panden, vand og cremefraiche tilsættes og koger igennem. Salt, peber og hvidløg tilsættes sammen med det meste af karsen. Bøfferne lægges ned i saucen og varmes igennem på begge sider. Resten af karsen drysses over kødet. Serveres med citronbåde og halverede cherrytomater. |
|
Opskriften er vist 11988 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne