Cote de boeuf med karsesauce

Cote de boeuf med karsesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Cote de Boeuf

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 stk.Cote de boeuf
 Salt
 peber
15 g.smør eller margarine
1 dl.vand
3 spsk.cremefraiche
1 fedpresset hvidløg
3 håndfulde klippet Havekarse eller brøndkarse
 Citronbåde
 Cherrytomater
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 salat
 flütes
 
Opskrift:
Bøfferne krympes på tør pande, krydres med salt og peber og steger 1-2 min på hver side i fedtstoffet.
Bøfferne tages af panden, vand og cremefraiche tilsættes og koger igennem. Salt, peber og hvidløg tilsættes sammen med det meste af karsen. Bøfferne lægges ned i saucen og varmes igennem på begge sider. Resten af karsen drysses over kødet.

Serveres med citronbåde og halverede cherrytomater.





karakterer:
Opskriften er vist 11988 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu