Oksehøjreb med marinerede forårsgrønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehøjrebsfilet Indsendt : Red : |
|
|
Oksehøjreb:
Læg stegen på ovnens rist i bradepanden. Sæt evt. et stegetermometer i siden på stegen. Drys med salt og peber, og brun stegen nederst i ovnen. Skru ned og hæld vand i bradepanden. Mål stegens centrumstemperatur efter ca. 2 timer - den skal være 58-60° (rødt), 65° (rosa) eller 68° (svagt rosa). Steg evt. kødet færdigt - og tag det ud af ovnen. Lad stegen hvile tildækket (ikke fedtkanten) i ca. ½ time. Marinerede forårsgrønsager: Kom imens majroer og gulerødder i det kogende vand tilsat salt, og kog dem i 2 min. Tilsæt løg og kog yderligere i 1 min. Kom sukkerærter i, og giv dem et opkog. Hæld grønsagerne til afdrypning i en sigte. Marinade: Pisk marinaden sammen, og smag den til. Læg grønsagerne i en skål, og hæld marinaden over. Lad dem trække tildækket i ca. 1 time. Ved serveringen: Vend kartoflerne i grønsagerne, og anret i en stor skål. Skær kødet i tynde skiver, og anret på et varmt fad. Giv Lyst brød til. |
|
Opskriften er vist 20489 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne