Paneret oksehøjreb i krydret tomatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehøjreb med ben Indsendt : Red : |
|
|
Tomatsauce:
I en dyb pande opvarmes olivenolie med 1/2 hakkets rødløg, der tilsættes tomater og en lille portion af hver af de hakkede krydderurter, som man har til rådighed samt kapers. Spæd med lidt grønsagsbouillon. Lad det stå og simre ved lavt blus. Oksehøjreb Kødet skæres i fire skiver, som vendes først i æg og derefter i rasp og frituresteges i solsikkeolie i to minutter på hver side, til de er sprøde. Kødstykkerne lægges derefter over i den varme tomatsauce og laves færdige der i nogle minutter. Kan serveres med forskellige grønsager eller spises sammen med pomfritter |
|
Opskriften er vist 13517 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer 123 - 2015-10-01 02:38:30 Hvorfor skal det stakkels kød straffes på den måde? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne