Smørbolle
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Mel og smør/margarine røres godt sammen.
Lægges som en bolle ("smørbolle") i den kogende væske. Efter nogle minutters forløb er den kogt ud, hvorefter sovsen piskes godt igennem og koges 5-10 minutter. Tips: Passer til ca. 1½ liter sovs. Tilsæt efter behov, måske ikke nødvendigt at bruge det hele. |
|
Opskriften er vist 66907 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (28 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2018-03-28 23:42:34 Jeg laver ofte rigeligt med smørbolle, og kommer det overskydende i en plastikæggebakke (sådan en fra køleskabet) putter den en tur i fryseren og, når de er frosne, kommer halvkuglerne i en frysepose. Så er det nemt og hurtigt, de næste par gange jeg skal bruge smørbolle. Desuden nemt at dosere. :-) LB - 2015-09-14 13:34:43 Når jeg laver en smørbolle. Så bruger jeg Flydende Becel & mel. Så får jeg sådan en lidt flydend smørbolle. Men jeg får tit lavet for meget, så er det jeg tænker. Hvor længe kan sådan en smørbolle holde sig i et køleskab. Er der nogen der ved det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne