Meljævning
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
melet udrøres med kold væske og tilsættes den kogende sovs i en jævn stråle under omrøring. Melet skal koge med sovsen mindst 5-10 minutter, gerne længere.
|
|
Opskriften er vist 43359 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-12-03 19:34:33 2-3 spsk. mel til 1 dl. vand Eva - 2013-12-03 17:30:16 Hvor meget mel og vand??? lasse - 2009-08-12 18:24:30 hvor meget mel ifh. vand? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne