Spinatbudding

Spinatbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.hakket spinat
125 g.smør
125 g.hvedemel
1.5 dl.piskefløde
5 æg
 salt
 sukker
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde, rør melet i og spæd med fløden. Kog godt igennem og tilsæt den optøede og afdryppede spinat, samt smag til med salt og sukker.

Del æggene og rør blommerne i den let afkølede spinatmasse, én ad gangen. Pisk æggehviderne meget stive, vend dem forsigtigt i spinaten og hæld massen i en smurt form. Kog buddingen i vandbad i 1-1½ time ved 140-160 grader C. Vend den forsigtigt ud på et varmt fad.





karakterer:
Opskriften er vist 12286 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu