Ovnstegt oksebryst med spinatbudding
Hovedingrediens : Oksekød - Tværreb Indsendt : |
|
|
Sæt ovnen på 140-160 grader C. alm. ovn.
Gnid kødet med salt og anbring det på risten over bradepanden. Hæld vandet i bradepanden og sæt kødet i ovnen og lad det stege i ca. 4 timer. (Benene skal kunne trækkes ud uden større besvær). Spinatbudding: Smelt smørret i en gryde, rør melet i og spæd med fløden. Kog godt igennem og tilsæt den optøede og afdryppede spinat, samt smag til med salt og sukker. Del æggene og rør blommerne i den let afkølede spinatmasse, én ad gangen. Pisk æggehviderne meget stive, vend dem forsigtigt i spinaten og hæld massen i en smurt form. Kog buddingen i vandbad i 1-1½ time, evt. i ovn, samme temperatur som kødet tilberedes ved. Vend den forsigtigt ud på et varmt fad. |
|
Opskriften er vist 20401 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne