Syltet græskar med vanille og lime
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skær græskarkødet i 2-2 1/2 cm store terninger, og overhæld dem 2 gange med kogende vand. Første gang hældes vandet straks fra igen, anden gang skal græskarkødet blive i vandet til det er blevet koldt.
Kog en lage af sukker, eddike og vand, tilsat vanille, nelliker og lime skal. Læg græskarterningerne i lagen, og kog dem ved svag varme og med låg på klem, til de er klare, ca. 20 minutter. Hæld græskar med lage i en skål, og lad alt trække tildækket et køligt sted i 3-4 døgn. Derefter hældes væden fra i en gryde, og græskarkødet fordeles i glas. Giv lagen et opkog, kog den et par minutter, og fordel den over græskarrene. Luk glassene. |
|
Opskriften er vist 13845 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Jakobsen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg savner oplyst hvilken sort græskar der egner sig til at sylte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne