Fyldt kyllingbryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern inderfiletten og bank brysterne flade og skær til så de kan rulles. Overskyden kyllingkød hakkes fint sammen med rejerne og krydres med salt og friskkværnet peber.
Fordel farsen på de udrullede bryster og rul dem ind i staniol. Kog dem 8 min. og lad dem hvile. Imens koges bouillon, hvidvin og olivenolie med løg ind til ca. halvdelen. Skær tomaterne uden kernerne i passende stykker og grovhak krydderurterne. Fordel saucen på 4 tallerkener, kom tomater og krydderurter over og stil det overskårne bryst på højkant. |
|
Opskriften er vist 121621 gange,
og udskrevet 854 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-03-29 01:04:13 Det bedste er at stege de fyldte kyllingebryster sammen med alt indholdet. De får en meget sprød skorpe. Fik middagen idag. Tilføjede lidt flere krydderier til det "indvendige af filetterne. Chilidrys (fåes på glas), paprika, hvidløg, frisk hakket persille. Og det smagte kanon. Kan nemlig godt lide krydderier i maden Per - 2011-02-26 19:53:04 Flå gerne tomaterne inden de skæres ud, og brug pasta vil passe fint som tilbehør til denne ret. Der kan også eksperimenteres lidt med farverne til denne ret, pyt evt. krydderurterne i kyllingerne i stedet for saucen for et bedre farvespil. Hans Danielsson - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne