Farserede Karl-Johan-svampe med løgbruskhat

Farserede Karl-Johan-svampe med løgbruskhat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.små rengjorte Karl-Johan-svampe
8 stk.løgbruskhatte
100 g.smør
1 dl.planteolie
 lidt citronsaft
 
 Krydderurter:
1 lille bdt. Mynte
1 lille bdt. purløg
1 lille bdt. estragon
1 lille bdt. bredbladet persille.
 
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skær stokkene af rørhattene og hak dem sammen med løgbruskhattene. Krydderurterne skylles og finhakkes. Gem nogle stilke til dekoration. Bland de finthakkede krydderurter med smørret og tilsmag med citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Opvarm en pande med lidt planteolie, steg rørhattehovederne ved svag varme i 5 minutter og placér dem i et ildfast fad. På samme pande sauteres de finthakkede stokke og løgbruskhattene. Sautéen lægges i rørhattene, og halvdelen af krydderurtesmørret fordeles hen over hattene. Bages i varm ovn ved 180 grader i 10 minutter og server med resten af krydderurtesmør og nybagt brød til. Dekorér med lidt krydderurtesmør og stilke af de friske krydderurter.





karakterer:
Opskriften er vist 17739 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu