Farserede Karl-Johan-svampe med løgbruskhat
Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan Indsendt : Red : |
|
|
Skær stokkene af rørhattene og hak dem sammen med løgbruskhattene. Krydderurterne skylles og finhakkes. Gem nogle stilke til dekoration. Bland de finthakkede krydderurter med smørret og tilsmag med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Opvarm en pande med lidt planteolie, steg rørhattehovederne ved svag varme i 5 minutter og placér dem i et ildfast fad. På samme pande sauteres de finthakkede stokke og løgbruskhattene. Sautéen lægges i rørhattene, og halvdelen af krydderurtesmørret fordeles hen over hattene. Bages i varm ovn ved 180 grader i 10 minutter og server med resten af krydderurtesmør og nybagt brød til. Dekorér med lidt krydderurtesmør og stilke af de friske krydderurter. |
|
Opskriften er vist 17739 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne