Salat med Karl Johan-svampe
Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan Indsendt : Red : |
|
|
Svampene gøres i stand og skæres i fine skiver. Skalotteløgene pilles, vaskes og hakkes. Krydderurterne og skovsyren skylles og finhakkes - gem nogle stilke til dekoration. Valnøddekærnerne blancheres og skylles i kold vand. Salaten skylles og slynges fri for væde og plukkes/snittes. Hvidvinseddiken piskes med olie,
salt og peber.
Rist de finthakkede skalotteløg i lidt olie, tilsæt de skiveskårne rørhatte og rist til svampene er gyldne. Hældes på sigte og blandes sammen med valnøddekærnerne og salaten i dressingen. Arettes i skål eller på tallerkner, dekoreres med krydderurtestilke og serveres med groft brød.
|
|
Opskriften er vist 14414 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Peder - 2005-01-01 01:01:01 Kun for kendere anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hold da op - sikke en mundfuld. Vi dekorerede med amatysthattene, da de er så flotte og ikke var kommet i salaten, da den var færdig. John - 2005-01-01 01:01:01 Hvor i opskriften er Ametysthattene? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne