Salat med Karl Johan-svampe

Salat med Karl Johan-svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Svampesalater

Hovedingrediens : Svampe - Karl Johan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.faste små rørhatte
2 skalotteløg
50 g.valnødder
1 krøllet salat fx frissée eller eisberger
1 lille bdt.kørvel
1 lille bdt.purløg
1 lille buketskovsyre
 olie til stegning
 
 dressing:
2 dl.Jomfruolie
1 dl.Hvidvinseddike
 salt
 friskmalet peber
 
 
Opskrift:
Svampene gøres i stand og skæres i fine skiver. Skalotteløgene pilles, vaskes og hakkes. Krydderurterne og skovsyren skylles og finhakkes - gem nogle stilke til dekoration. Valnøddekærnerne blancheres og skylles i kold vand. Salaten skylles og slynges fri for væde og plukkes/snittes. Hvidvinseddiken piskes med olie, salt og peber. Rist de finthakkede skalotteløg i lidt olie, tilsæt de skiveskårne rørhatte og rist til svampene er gyldne. Hældes på sigte og blandes sammen med valnøddekærnerne og salaten i dressingen. Arettes i skål eller på tallerkner, dekoreres med krydderurtestilke og serveres med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14414 gange,
og udskrevet 263 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kun for kendere

  -   2005-01-01 01:01:01
Hold da op - sikke en mundfuld. Vi dekorerede med amatysthattene, da de er så flotte og ikke var kommet i salaten, da den var færdig.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor i opskriften er Ametysthattene?