Paneret støvbold

Paneret støvbold, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Støvbold

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Paneret støvbold, billede 4 Paneret støvbold, billede 1 Paneret støvbold, billede 2 Paneret støvbold, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.støvbold
2 æg
1-2 dl.rasp
4 skiversandwichbrød
1 rød peberfrugt
250 g.mozarrella, frisk
 
Opskrift:
Støvbolden skrælles og skives i ca. 1-1½ cm tykke skiver. Paneres med æg og rasp.

Steges let i ca. 1-2 min. på hver side.

Herefter lægges støvboldskiven på et stykke ristet sandwichbrød og pyntes med skåret peberfrugt og mozzarella.

Sættes i ovnen ved ca. 160 grader C. alm. ovn i 15 minutter.

Tips:

Der beregnes 1 skive støvbold + 1 skive toast pr. person.

En lidt speciel men meget velsmagende forret.





karakterer:
Opskriften er vist 68030 gange,
og udskrevet 836 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-08-04 10:10:03
Vi spiser mange støvbolde og bruger dem som alle andre svampe, når jeg har plukket for mange fryser jeg dem og de er bare så skønne og hele fryseren dufter af svampe, herligt.

  -   2014-11-12 22:21:41
Svampen hedder "kæmpe støvbold" og ikke bare "støvbold"... "Støvbold" er ikke spiselig (så vidt jeg ved).

  -   2011-08-12 14:28:16
Er støvbolde fryseegnede??? evt hvis de tilberedes let først????

  -   2010-08-31 08:56:09
I min drengetid fandtes mange støvbolde i skovene i Jægerspris,fandt en fornylig i en beplabtning langs Hareskovvejen.

  -   2010-03-04 11:56:22
Støvbold er en svamp :)

  -   2010-02-13 11:25:25
hvad f... er en støvbold