Paneret støvbold
Hovedingrediens : Svampe - Støvbold Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Støvbolden skrælles og skives i ca. 1-1½ cm tykke skiver.
Paneres med æg og rasp.
Steges let i ca. 1-2 min. på hver side. Herefter lægges støvboldskiven på et stykke ristet sandwichbrød og pyntes med skåret peberfrugt og mozzarella. Sættes i ovnen ved ca. 160 grader C. alm. ovn i 15 minutter. Tips: Der beregnes 1 skive støvbold + 1 skive toast pr. person. En lidt speciel men meget velsmagende forret. |
|
Opskriften er vist 68035 gange,
og udskrevet 836 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Inga Hansen - 2015-08-04 10:10:03 Vi spiser mange støvbolde og bruger dem som alle andre svampe, når jeg har plukket for mange fryser jeg dem og de er bare så skønne og hele fryseren dufter af svampe, herligt. Svampe kender - 2014-11-12 22:21:41 Svampen hedder "kæmpe støvbold" og ikke bare "støvbold"... "Støvbold" er ikke spiselig (så vidt jeg ved). Bo Nielsen - 2011-08-12 14:28:16 Er støvbolde fryseegnede??? evt hvis de tilberedes let først???? Per - 2010-08-31 08:56:09 I min drengetid fandtes mange støvbolde i skovene i Jægerspris,fandt en fornylig i en beplabtning langs Hareskovvejen. Steffen - 2010-03-04 11:56:22 Støvbold er en svamp :) anonym - 2010-02-13 11:25:25 hvad f... er en støvbold |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne