Crème brulée a la Hauser
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Slik lages verdens næstbedste dessert:
Still stekeovn på 125 gr varme. Pisk æggeblommerne med halvparten av sukkeret til det danner seg en homogen gul-hvit blanding.
Kok op fløden med melk, kanelstang og resten av sukkeret. Fisk op kanelen og hæld blandingen over de piskede æggeblommerne. Bland alt godt sammen og fordel (porsjonsformer/boller, i hvert fall ildfaste, men det betyr at Peter godt kan ta en større bolle med f.eks. 35cm diameter hvis ønkselig). Sett dem i vannbad i langpanne. |
|
Opskriften er vist 19466 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anya - 2007-05-02 23:53:58 Ovnen må ikke være 125 gr, for så stivner æggeblommerne og man får sød æggestand! Ovnen skal være max 90gr og så skal de i ovnen i ca. 60min til de er stive. De skal være cremede uden luft huller i. anonym - 2005-01-01 01:01:01 creme bruleé skal altid portions anrettes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne