Crème brulée a la Hauser

Crème brulée a la Hauser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 æggeblommer
1 dl.sukker
4 dl.fløde
1 dl.mælk
1 Kanelstang
1 appelsin fintrevet skal heraf
2 spsk.brunt sukker
 
Opskrift:
Slik lages verdens næstbedste dessert: Still stekeovn på 125 gr varme. Pisk æggeblommerne med halvparten av sukkeret til det danner seg en homogen gul-hvit blanding.

Kok op fløden med melk, kanelstang og resten av sukkeret. Fisk op kanelen og hæld blandingen over de piskede æggeblommerne.

Bland alt godt sammen og fordel (porsjonsformer/boller, i hvert fall ildfaste, men det betyr at Peter godt kan ta en større bolle med f.eks. 35cm diameter hvis ønkselig).

Sett dem i vannbad i langpanne.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Opskriften er vist 19458 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-02 23:53:58
Ovnen må ikke være 125 gr, for så stivner æggeblommerne og man får sød æggestand! Ovnen skal være max 90gr og så skal de i ovnen i ca. 60min til de er stive. De skal være cremede uden luft huller i.

  -   2005-01-01 01:01:01
creme bruleé skal altid portions anrettes