Creme brulle
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Oprindelsesland : Frankrig Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog mælk, fløde, korn af ½ vanillestang, sukker samt kanelstangen op.
Pisk herefter - lidt efter lidt - den kogende blanding ned i æggeblommerne. Sigtes og sættes til afkøling, kommes i dybe tallerkener og bages i ovnen ved ca.100 grader til cremen har sat sig - det tager ca. 60 min. i varmluftovnen. Afkøles. |
|
Opskriften er vist 55017 gange,
og udskrevet 1457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Sanaz - 2011-03-05 14:46:34 Det var så nemt og dejligt ;-) mange tak Sanaz - 2011-02-20 13:45:11 Hvor det var nemt og lækker !!!!! Lea - 2010-08-11 16:31:01 Denne opskrift virkede ikke for mig. Den forblev flydende trods længere tid i ovnen end skrevet. Desværre. Per - 2010-05-08 19:12:06 På billedet har vi brugt små tærteforme 14 cm. i diameter, og som ifj skriver skal de drysses med rørsukker og brændes så sukkeret smelter og får lidt farve. Bruger en lille hånd gasbrænder. Alex Kjær - 2009-07-25 00:04:19 Jeg synes egentlig at ordet "røre" i denne opskrift passer bedre end "piske", da der ved piskning dannes en masse skum, som ikke er brugbart. Pisk er relativt: skal det være svagt med håndpisk el. hurtigt med elpisker... derfor finder jeg røre bedre. Ellers en udmæket opskift. ivonne - 2008-08-09 14:52:42 prøv at erstatte vanille og kanel stagen med 7-10 gram lakrispulver og lav den på samme måde det giver et sjovt tvist Lise - 2007-04-15 09:38:10 Wow! Det virket jo kjempe godt! lobos - 2005-01-01 01:01:01 Der skal ikke sødmælk i en creme brulée. tilberednig ved 85 grader giver en meget flotter overflade. Ja tak.. frode - 2005-01-01 01:01:01 nå er den også forsøkt i norge med vellykket resultat :-) internett er ett flott media ifj - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig creme brulée skal til slut "brændes" dvs have strøsukker på og derefter under en bunsenbrænder eller lign. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne