Helstejet vildsvinebov
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov Indsendt : |
|
|
Marinaden røres sammen, løg og gulerødder hakkes groft og kommes i. Heri marineres boven i ca.24 timer i køleskab.
Bacon fintsnittes og ristes i en gryde, stilles til side. Boven aftørres og brunes i margarine i en varm bradepande i ovn ved ca. 225 grader. Marinadenkommes over boven "steger" i ovnen i ca. 2 timer. Tilsæt evt. lidt vand under "stegningen". Når boven er færdig, sigtes fonden over i gryden til den ristede bacon, portvin hældes ved, saucenindkoges og tilsmages med salt, peber og tyttebær. Boven trækker i 15-20 min, før den udskæres oglægges på et lunt, pyntet fad. 1/2pærer og grønt kommes på fadet, medens sauce og rodfrugterserveres a'part. Rodfrugterne skrælles og skæres i mindre stykker, svitses i olie i gryde eller på pande, krydres med salt ogpeber, hvorefter de kommes i et ildfast fad og sættes i ovn ved ca. 200 grader i ca. 40 min. |
|
Opskriften er vist 22302 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Recke - 2005-01-01 01:01:01 Stegen var god, desværre kunne jeg ikke skaffe rodfrugterne, som nok ville have gjort retten nær perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne