Braiserede andelår og hjerter i syrlig kål med rodurter
Hovedingrediens : And - Andelår Indsendt : Red : |
|
|
Klargøringen:
Andelårene soigneres, evt. fjerrester og stubbe fjernes, der skylles og aftørres i klæde. Andehjerterne gåes efter for blod, skylles og aftørres. Grønsagerne skylles, tyndskrælles og skæres groft. Kålen skylles og fintsnittes. Fremstillingen: I en tykbundet gryde med rigeligt plads smeltes andefedt/smør/olie. Når fedtstoffet er rygende varmt brunes andelår og hjerter i fedtstoffet, der krydres med salt og pebermølle. Den fintsnittede hvidkål og rodurterne tilsættes og, der sauteres ved høj varme. Der påhældes hvidvin og top fra grønsager og timianbuket lægges ved. Der lægges låg på og varmen sænkes således, at braiseringen foregår ved svag varme til lår og hjerter er møre. Kålen tilsmages med salt og peber. Anretningen: Buketterne fjernes og hjerter og andelårene tages op, hvert lår deles i to stykker i ledene og hjerterne deles på langs. Kål og urter anrettes i dybe varme fade sammen med lår og hjerter. Serveres med velsmagende sennep og nybagt brød. |
|
Opskriften er vist 26981 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-19 16:52:50 Hvad er det for en holdning Tomse, stegetid afhænger af størelse på lårene og hvor stor portion du laver. Smager himmelsk også dagen efter Tomse - 2013-01-13 21:30:45 Hvis man ikke gider og gi´opskriften tid på, skal man nok holde sine ideér for sig selv. Hanne - 2011-02-02 17:51:58 Hvad er stegetiden? CR. - 2005-01-01 01:01:01 Der er ikke anslået kogetid førend andelår er møre ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne