Skinke-kartoffelsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skæres i skiver, rødløget i terninger.
Æggene hakkes, skinken skæres i små terninger.
Kartofler, løg, agurk, halvdelen af æggene samt skinken blandes i en skål.
Saucen røres sammen og hældes over.
Pyntes med resten af æggene.
|
|
Opskriften er vist 17042 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne